تبلیغات

مشکلات ناشی از امواج وای فای

مشکلات ناشی از امواج وای فای

به راستی آیا امواج وای فای برای سلامتی مضر و خطرناک هستند چه نوع تاثیراتی روی سلامتی مان میگذارند و روش های موثر برای پیشگیری از بروزاین اختلالات چگونه است؟

برخی از محققان بر این باور هستند که شبکه های وای فای برای سلامتی خطرساز است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که امواج ناشی از این دستگاه ها، پتانسیل سرطان زایی دارند.
در روزگاری که ما زندگی می کنیم، انگار حیات بدون اینترنت معنا ندارد و حتی خیلی از ما از قرار گرفتن در جایی که به شبکه های وای فای دسترسی نداشته باشیم وحشت داریم. با این تمایل شدید شکل گرفته به دنیای مجازی، بدون شک نگرانی ها از استفاده بیش از اندازه وای فای نیز کم رنگ تر شده است. اما برخی از محققان بر این باور هستند که شبکه های وای فای برای سلامتی خطرساز است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که امواج ناشی از این دستگاه ها، پتانسیل سرطان زایی دارند. در این مطلب خواهیم گفت که علاوه بر پیام چه چیزهای دیگری با وصل شدن به وای فای دریافت می کنید.
امواج وای فای همان امواج ماکروویو را دارد

مقاله ای که در مجله Best Health به چاپ رسیده است به نقل از دو محقق نوشته است که شبکه های وای فای روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز عمل می کنند. این فرکانس همان فرکانس ماکروویوها است. با وجود اینکه میدان های الکترومغناطیسی وای فای به شدت ماکروویو نیست، اما قرار داشتن طولانی مدت در معرض این امواج آسیب های ژنتیکی زیادی ایجاد می کند.
امواج وای فای برای سلامتی کودکان خطرناک است

مقاله ای که در سال 2015 در مجله فوربز به چاپ رسیده است، می گوید امواج وای فای برای کودکان خطرناک تر است.
نور آبی که از صفحه روشن تلویزیون، لپ تاپ و گوشی ها ساطع می شود و نیز فعالیت الکترومغناطیسی آنها باعث بیخوابی می شود.

به عقیده محققان امواج وای فای در دسته بندی میدان های الکترومغناطیسی ماکروویو قرار دارد و ممکن است کودکان بیش از بزرگسالان در میزان بیشتری از این تشعشات را جذب کنند.

آنچه نگران کننده است، اینکه خانم های باردار باید از قرار گرفتن در معرض تشعشات ماکروویو دوری کنند، چون جنین بیشتر در معرض خطر قرار دارد.
امواج وای فای باعث خشکی مخاط می شود

سایت Science اعلام کرده است اگر به طور مزمن از خشکی بینی، گلو یا چشم ها رنج می برید و دلیل مشخصی برای آن پیدا نمی کنید، ممکن است دچار حساسیت به الکترومغناطیس ساطع شده از منبع های گوناگون تشعشات شده اید.

بر اساس گزارش این سایت علاوه بر خشکی مخاط علائم دیگر حساسیت الکترومغناطیسی می تواند شامل تورم غشاها «بدون عوامل عفونی» باشد. بنابراین اگر عامل دقیقی برای خشکی مزمن مخاط تان پیدا نشد، احتمالا پای وای فای در میان است.
امواج وای فای احساس سوزش ایجاد می کند

نتایج بررسی های متعدد که در منابع خبری مختلف مانند انیستیتو ملی سرطان فرانسه به چاپ رسیده است نشان می دهد که امواج ذکر شده می توانند باعث گرم شدن بافت های بدن انسان ها شوند. البته ارتباط مستقیمی بین گرم شدن بافت ها و خطر ابتلا به سرطان به اثبات نرسیده است.

بر اساس نتایج بررسی ها با وجود اینکه هنوز ارتباط روشنی بین استفاده از تلفن همراه و بروز تومورهای سرطانی دیده نشده است، اما برخی محققان بر این عقیده هستند افرادی که مدت زمان طولانی با تلفن همراه صحبت می کنند، دچار افزایش اندک اما چشمگیر خطر ابتلا به تومور گلیوم (تومور سرطانی مغز) می شوند.

امواج وای فای خواب را بر شما حرام می کند

بدون شک بارها شنیده اید که تماشای تلویزیون تا لحظاتی قبل از خواب باعث بیخوابی می شود. نور آبی که از صفحه روشن تلویزیون، لپ تاپ و گوشی هاساطع می شود چنین تاثیری دارد. البته امروزه برخی از تولید کننده های سیستم های تصویری میزان نور آبی این دستگاه ها را کاهش داده اند تا خطر بیخوابی را کاهش دهند. با این حال نور آبی باعث کاهش ترشح ملاتونین یا هورمون خواب شده و اختلالاتی در خواب ایجاد می کند.

علاوه بر نور این دستگاه ها که به خودی خود باعث بیخوابی می شوند، فعالیت الکترومغناطیسی آنها نیز باعث برهم خوردن خواب می شود. در این صورت حتی زمانی که از دستگاه استفاده نمی کنید، اما در اتاق یا محلی خوابیده اید که امواج وای فای و انواع سیگنال ها در آن جاری است نیز دچار بیخوابی خواهید شد.
امواج وای فای روی قدرت باروری آقایان تاثیر منفی دارد

بر اساس مقاله ای که در مجله Mens Fitness به چاپ رسیده است استفاده از لپ تاپ با وای فای می تواند برای قدرت باروری آقایان مشکلاتی ایجاد کند. در یک پژوهش آرژانتینی، نمونه اسپرم 29 مرد سالم تحت تاثیر سیگنال های وای فای قرار گرفت. در این پژوهش مشخص شد که 25 درصد اسپرم نمونه هایی که زیر لپ تاپ قرار داده شده بودند، جنبندگی خود را از دست دادند. این در حالیست که فقط 14 درصد اسپرم های نمونه هایی که دور از سیگنال وای فای قرار داشتند دچار این مسئله شدند.

آنچه باعث نگرانی است اینکه 9 درصد اسپرم نمونه هایی که در معرض امواج وای فای قرار داشتند، دچار تخریب DNA شدند. بنابراین توصیه می شود اگر می خواهید پدر شوید به هیچ عنوان لپ تاپ را روی پاهایتان قرار ندهید.
امواج وای فای تشدیدکننده مشکلات قلبی

نتایج پژوهش هایی که در اکثر پایگاه های خبری بویژه Global Healing Center به چاپ رسیده حاکی از آن است که امواج وای فای برای افرادی که از بیماری های قلبی رنج می برند مضر است. به عقیده محققان اگر متوجه شده اید که بی دلیل دچار اضطراب می شوید یا ضربان قلب تان تند می شود، احتمالا خیالاتی نشده اید و پای امواج وای فای در میان است.

محققان روی 69 فردی که واکنش های فیزیکی نسبت به امواج الکترومغناطیسی نشان می دادند بررسی هایی انجام دادند. آنها متوجه شدند امواج الکترومغناطیسی به همان شیوه ای که استرس ضربان قلب را بالا می برد باعث افزایش تپش قلب می شوند و اگر فردی زمینه بیماری های قلبی را داشته باشد، این مسئله برای وی مشکل زا خواهد بود.

محققان هشدار می دهند قرار گرفتن زیاد در معرض امواج وای فای می تواند باعث بروز بیماری های قلبی مانند آنژین، آریتمی، فشار خون بالا و تاکی کاردی (افزایش ضربان قلب) شود.

توصیه می کنیم برای کاهش اثرات منفی این امواج با موبایل هوشمند، لپ تاپ و تبلت زیاد کار نکنید و به محض اینکه کارتان با آنها تمام شد، از آنها فاصله بگیرید. توصیه می کنیم در مواقع غیر ضروری، این دستگاه ها را خاموش کنید.

پاسخ دهید

4 نظر

http://iratequarrel2692.jigsy.com  ۱۳۹۶/۰۲/۳۰ - ۲۳:۱۰:۱۹

great points altogether, you simply received a new reader. What may you suggest in regards to your publish that you just made a few days in the past? Any sure?

foot pain after running  ۱۳۹۶/۰۴/۰۳ - ۱۹:۱۹:۳۵

Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this post i thought i could also make comment due to this good piece of writing.

How do you get a growth spurt?  ۱۳۹۶/۰۶/۰۶ - ۱۳:۴۶:۰۲

Hello There. I found your blog using msn. This is a really neatly written article. I'll be sure to bookmark it and return to learn more of your helpful information. Thank you for the post. I'll certainly comeback.

GLYNCVALL  ۱۴۰۰/۰۱/۲۳ - ۱۴:۲۷:۰۷

http://hcialischeapc.com/ - cialis without a doctor's prescription